Firmaprofil

Glas Team Gruppen ApS

Glas Team ApS har siden 2007 haft en landsdækkende aftale med G4S samt Falck hvor Glas Team ApS udfører afdækningsopgaver, Alle vogne i Glas Team ApS er udstyret med GPS og GPRS, sådan at vi altid sender nærmeste vogn.

Glas Team ApS har servicevogne hvor alt værktøj samt afdæknings materiale er pakket og klar til de fleste opgaver hvor der skal udføres midlertidig forstærkning.

Glas Team ApS har på Sjælland 6 servicevogne på gaden, derudover har vi samarbejdsaftaler med andre virksomheder, hvilket giver os rådighed over ca. 25 servicevogne samt 25 medarbejdere som vi kan tilkalde med kort varsel.

Glas Team ApS kan påtage sig total entreprise ved større skader da vi har et datter selskab med håndværkere indenfor, tømrer, murer, maler, el samt vvs.

Glas Team ApS tilbyder også nye døre og vinduer i træ og alu.

Glas Team ApS tænker på sine medarbejdere, vi har derfor, kran på vores værksted samt kran som er monteret på ladvogn til hjælp ved udskiftninger af butiksruder, i vores lokaler på Smedeholm forefindes endvidere træningslokaler.

Falck, G4S samt andre vagtselskaber som vi har aftale med indtelefonerer opgaver til Glas Team ApS´ callcenter, hvorefter vi sørger for at den nærmeste servicevogn sendes af sted på opgaven.

Glas Team ApS har udleveret sikkerhedshåndbog til alle medarbejdere, vi har også kvalitetssikring samt daglig log på alle opgaver.