Døgnservice

Døgnservice
– SERVICE DER RAMMER PLET

GLAS TEAM GRUPPEN tilbyder dig en tilkalde- og døgnserviceordning hvor vi rykker ud og afdækker glasskader hele døgnet – Året rundt!

Vores servicetelefon: 70 21 10 40

Vi kan være fremme og afdække din glasskade indenfor 1 time efter vi er blevet tilkaldt.

Vi medbringer altid passende størrelser og mængder af glas på vores glasbiler. Det betyder at vi laver en pæn og sikker afdækning med glas, så skaden ikke forhindrer dine kunder i at se ind i din forretning.

Vi rydder altid knust glas og skår væk fra skadestedet, det betyder at du slipper for det besværlige arbejde med at rydde op efter en knust rude.

For os er skaden ikke afsluttet før vi har aftalt med dig, om vi skal levere og montere en erstatningsrude. Det arbejde vil vi typisk kunne udføre dagen efter skaden er sket, hvis det drejer sig om en “normal” butiksrude.

Drejer det sig om specielle glastyper, som f.eks. sikringsruder, er vi afhængig af den kapacitet vores leverandører har netop i skadesøjeblikket. Vi har naturligvis gennem specialaftaler sikret os den hurtigst opnåelige leveringstid.

Vi har samarbejdsaftaler med aluminiums-entreprenører, så er det også gået ud over dine aluminiumsrammer kan vi også påtage os at udbedre den slags skader.

Kort og godt – benyt dig af den ekspertise og det serviceapparat vi har etableret.

Ring og hør nærmere om denne gratis serviceordning – eller send os en email. Så er du godt dækket ind hvis uheldet er ude!

Hvis du vil sikre dig yderligere, så benyt dig af vores gratis tilbud om en glasskadeaftale